Trettiosjukvm

Babysteps.

mars 27, 2013

Okategoriserat

Det här med att blogga och få ordning på bloggen är faktiskt inte det lättaste. Jag försöker lära mig allt eftersom, små ”babysteps” i taget. Jag har precis lyckats förstå hur ni ska kunna följa mig på Blogkeen och nästa berg att bestiga är att lära mig Bloglovin. Kan tyckas vara lättaste i världen för många, men allt som är nytt är ju lite klurigt!

Nu har jag precis även insett att jag kan blogga direkt från min mail, en helt ny värld öppnade sig och det visade ju sig vara riktigt smidigt och bra!

Så nu hoppas jag det här inlägget funkar bra precis som alla de andra! Jag hoppas ni har en härlig dag, solen har varit framme från det att jag vaknade imorse och bara det är ju lycka. Och att den faktiskt värmer nu är ju ännu ett plus.

Jag tänkte tipsa er om lite påskpynt senare idag, så kika gärna in sen igen!

Kram F.

 IMG_1956

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Babysteps.”

  1. Frida skriver:

    Inspirerande äggpyssel du bjuder på :) Jag har en liten påskpresent till dig. Lägg ett mail så ska jag förklara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *