Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Morning.

mars 28, 2013

Okategoriserat

Jag har lämnat stan för landet över påsk. Jag kan inte minnas senast jag firade påsk i Göteborg faktiskt, den brukar firas här, ute i Bohuslän.

Denna skärtorsdag skiner solen över gärdsgårdarna och ängarna och jag startar dagen med jordgubbsyoghurt från Saluhallen, bröd som smakar getost och med tidningen i knät.

IMG_2696

IMG_2695

IMG_2692

Bilder: trettiosjukvm

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *