Trettiosjukvm

Rådjursgatan 4.

mars 30, 2013

Göteborg, Inredning

Denna fina lägenhet på Rådjursgatan 4 finns till salu nu och säljs via mäklarfirman Stadshem.

Älskar Y- stolarna, taklampan, och att de kaklat hela vägen upp

Tummen upp till att ha gröna växter eller kryddor i terrakottakrukor i köket

Bilder: Stadshem


7 svar till “Rådjursgatan 4.”

 1. Åsa skriver:

  Är så sugen på att köpa Göteborgskartan/tavlan på sista bilden på Anyhow.se (250:-), o så vill jag oxå ha en provdocka att hänga kläder på, fast jag vill ha en i rotting. De hade en på R.O.O.M o jag skulle precis gå o köpa den när de stängde hela klabbet för några år sen :o/ Typiskt!

  • trettiosjukvm skriver:

   Jag köpte den postern ganska nyligen, älskar den!:) men den är slut ganska ofta tyvärr! En provdocka hade jag också gärna haft hemma, men drömmen skulle vara att hitta en riktigt gammal och sliten! :)

   • Åsa skriver:

    Ja jag vet, mailade butiken o frågade om kart-tavlan… men ja, ska suga på karamellen…vill gärna ha den. Numera får jag ju vända på slantarna :(

 2. Sandra Lago skriver:

  Ser så himla rent och fräscht ut med mycket vitt

 3. Karin B skriver:

  Verkligen en fin lägenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *