Trettiosjukvm

Bagaregårdgatan 13a.

april 30, 2013

Inredning

Veckans inspirerande hem blir den här fina lägenheten på Bagaregårdsgatan 13A som säljs via Stadshem. Jag ska erkänna att jag blev kär rejält så fort jag såg den och började vända ut och in på hur jag skulle kunna köpa den. Jag älskar den!

image

Hur fin är inte den framtagna tegelväggen? Jag blir helt såld på sådana detaljer! Och golvet. Golvet golvet. Och de inbyggda garderoberna var också väldigt fina.

image2

image3

De har bevarat den gamla kakelugnen. Och fönsterna, ser ni vad fina!?

image4

Det ser ut som en Tom Dixon lampa hänger över bordet.. ingår den? Och stolarna? Och glasflaskan ovanför kylen?

Bilder: Stadshem


5 svar till “Bagaregårdgatan 13a.”

 1. My skriver:

  Tror flaskan ovanför kylen är från Åhléns. Kan ha heltiden dock..sjukt fint oavsett!

  • trettiosjukvm skriver:

   Tack My för tipset! Jag håller med dig, sjukt fint! Kan tänka mig flytta in på direkten! :) Tack för att du läser och ha en riktigt fin dag! Kram

 2. Fredrika skriver:

  TACK för dina ord hos mig!! Det är så kul att få renovera om allt och göra det till så som vi vill ha det. Men mycket jobb också, så tur jag har en snickare till sambo;) Och kul att hitta in till dig:)) Det var verkligen galet snyggt det där hemmet!

  Ha en bra Valborg!
  Kram fredrika

 3. ida skriver:

  Första frågan som ploppar upp i huvudet, VEM bor där och vem fan vill flytta därifrån??!! To die for!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *