Trettiosjukvm

Captured Reality.

april 11, 2013

Inredning

Det som nästan såg ut som en stor bok var egentligen ett fint paket som jag fick hem igår från Mr Perswall/ Borås Tapeter. Blev som ett litet barn på julafton, älskar paket!

Det innehöll exemplar på tapeter, pressbilder och även lite DIY- tips, allt ifrån deras nya kollektion Captured Reality. Mr Perswall har med hjälp utav en riktigt vass kamera rest runt i vårt avlånga land och fotat motiv som i sin tur nu blivit 26 nya tapeter . Bla har de fotat i hamnen i Göteborg, från Domkyrkan i Lund och från ett stensliperi i Malmö.

Jag har det bara målat vitt hemma på mina väggar nu, men jag tycker det kan vara jättefint med något som bryter av, som t.ex. en tapetserad hall. Ur de bilder jag fick hem över alla tapeter har jag här valt ut mina favoriter. Vilken skulle du valt? Och vilket rum/vilken yta skulle du i så fall tapetsera?

IMG_3047

IMG_3048

E020701-0

E021901-8

E021601-0

Bilder: trettiosjukvm // Pressbilder Mr Perswall


7 svar till “Captured Reality.”

 1. Carina Landen skriver:

  Kanske kan vara något till min nya lya J

  Att se hamnen när man vaknar kanske kan vara något…..

 2. EMZ skriver:

  Jag älskar Ferm living tapet:Harlequin, check it out :)

 3. tidensinfluenser skriver:

  Tapeten på hemmiljö nr2 är ju riktigt fin. Den hade jag satt upp i min hall i alla fall.
  Kram bea.

 4. tidensinfluenser skriver:

  Jag hade valt den vita tapeten med gråa inslag på bild nr 2 med köket. Hade passat perfekt i min avlånga hall. Blev riktigt sugen på att tapetsera nu:)
  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *