Trettiosjukvm

Market 29/Haga.

april 22, 2013

Göteborg, Inredning

Sprang in på Market 29 i Haga i helgen. Jag tycker de har superfina saker, och nu när jag var där började det klia i fingrarna på mig- det fanns så mycket jag ville köpa med mig hem! Men det får vänta lite… Jag ska klura lite först vart jag ska ha det och vad som ska köpas! Hade jag shoppat så fort det började klia lite i fingrarna så hade nämligen plånboken ständigt varit tom.

IMG_3220

Ni ser ju så mycket fint det finns!

IMG_3217

Jag har spanat på det länge nu, nya fina skärbrädor. Tror bestämt det får bli ett köp snart! De vita var ju riktigt fina… eller kanske en av varje?

IMG_3218

Jag vill alltid ha nya kuddar! Jag behöver det aldrig dock… Men visst var dessa fina?

IMG_3219

Jag var nära på att slå till på dessa flaskor. Men det fanns för många att välja på… får fundera lite på vilka det blir!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Market 29/Haga.”

  1. Vilka fina bilder!! Det är inte vanligt. De flesta bloggar har reklam och en massa irriterande sidebars. Snygg blogg, snygga bilder, bra inlägg. Keep it up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *