Trettiosjukvm

Fantastic Frank.

april 1, 2013

Inredning

Stockholms mäklarfirma Fantastic Frank stylar sina lägenheter på ett lite annorlunda sätt. De stylar och fotar lägenheterna med ölburkar framme på diskbänken, obäddad säng, en öppnad Toblerone på köksbordet etc. Man ska få en känsla att någon faktiskt lever och bor där. Jag gillar verkligen bilderna, för de är lite annorlunda, men ibland kan jag nästan tycka stylingen ”tar över”. Det blir mer att man sitter och tittar på de snygga bilderna och på detaljerna i stylingen snarare än själva lägenheten, men det gör inget för mig!

Jag har plockat ut ett par bilder som jag gillade och vissa som jag tycker sticker ut lite. Bilderna är på olika lägenheter som finns på deras sida, och klickar man på respektive bild så kommer man till lägenheten som bilden tillhör!

ima212ge

imafffge

imfffage

ifmage

 

imfffffage

iffffffmage

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *