Trettiosjukvm

Feedback.

april 1, 2013

Okategoriserat

För att göra den här bloggen så bra som möjligt, så vore ju det allra bästa för mig att veta vad just ni anser är bra. Vilka inlägg som är bra och vilka som är mindre bra. Vad vill ni se? Saknar ni något? Varför går ni in och läser- vad förväntar ni er att få se och läsa? Jag uppskattar verkligen all slags feedback, för jag vill att det ska bli så bra som möjligt och att inläggen i bloggen är något som faktiskt uppskattas.

Så om ni skulle vilja, lämna gärna lite feedback! Vill ni inte göra det i en kommentar så går det jätte bra att maila mig: fanny.henricson@gmail.com

Jag skulle uppskatta det så! Hoppas ni haft en underbar påskhelg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *