Trettiosjukvm

Gör om. Gör rätt.

april 16, 2013

Okategoriserat

Jag har klantat till mig rejält och råkat radera alla bilder i alla inlägg jag gjort. Det hände för kanske en vecka sen och sen dess har jag försökt få ordning på det igen, leta upp vilka bilder jag använt och försökt fixa till det. Gör om, gör rätt.

Så om ni skulle kika på något äldre inlägg och tycker det ser knasigt ut och saknar bilder, så är det just därför- jag har varit klantig! En aning irriterande ska jag tala om, men jag jobbar på det! De uppdateras allt eftersom.

Pinned Image

Bild: via min Pinterest


Ett svar till “Gör om. Gör rätt.”

  1. Emma och Amelia skriver:

    Hej, spana in vår nyöppnade bloppis, massa snygga kläder till billiga priser, snabba på! http://emmaochamelia.blogg.se/bloppis/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *