Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Grönt i glas.

april 4, 2013

Inredning

Jag köpte lite grönt till hemmet i helgen. Bland annat den här lilla söta som fick flytta in i en gammal glasburk som jag fyndade på loppis för två somrar sen. Jag tycker det är fint när man planterar i glas så man ser jorden, som i glasburkar eller cylindrar tex. Den här får stå på köksbordet och jag hoppas den kommer trivas så den lever länge!

Någon som vet vad den här lilla rackaren heter?

IMG_2873

IMG_2872

IMG_2873


2 svar till “Grönt i glas.”

  1. Åsa skriver:

    ”Plättar i luften” brukar morsan kalla den :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *