Trettiosjukvm

”If you snooze, you loose.”

april 25, 2013

Inredning

Jag satte klockan på lite tidigare väckning imorse, tanken var att jag skulle kliva upp för en powerwalk innan frukost och jobb. Jag borde vetat bättre. Är alldeles för trött på morgonen för att hitta på sånt där, så det slutade med att jag bara snoozade förbi det utan minsta tvekan. Men tanken var ju god! Solen är tillbaka litegrann i Göteborg igen, underbart! Och ikväll är det kundkväll på Lagerhaus  på Vallgatan med 20% på ett köp och lite härliga goodiebags, det missar ni väl inte? Jag ska iallafall pallra mig dit tänkte jag, om jag inte möts av en för lång kö för då saknar jag tyvärr tålamod!

Underlägg i bakgrunden Svenskt Tenn / Glas, sugrör och grå grytlapp Lagerhaus / Smoothie på avocado, babyspenat, hallon, linfö, turkisk yoghurt & lite mjölk

image

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “”If you snooze, you loose.””

  1. EMZ skriver:

    Va gott det såg ut med den smoothien! Kom du på det receptet själv? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *