Trettiosjukvm

”Ingvar Kamprad klädd i Prada.”

april 11, 2013

Inredning

Jag vet att ni förmodligen redan läst om det här flera gånger om, men jag kan inte låta bli att nämna Superfront. De designar luckor och beslag till IKEA´s vanliga stommar (Bestå, Pax, Metod och Faktum) med hjälp av bl.a. koppar, marmor och läder, vilket gör att de som redan har stommar hemma från IKEA kan ge dessa ett rejält ansiktslyft. Designen blir snyggare och vassare, och jag tycker det de gör är riktigt fint. Som Mick Born, chefsdesigner på Superfront uttryckte det: ”Alla vår vänner hade skåpstommar från IKEA med luckor från det lokala snickeriet. Det var lite som att se Ingvar Kamprad klädd i Prada”.

Designen har funnits tillgänglig  sedan 14mars i år. Vill man piffa upp hemmet med nya luckor eller beslag så får man tag i denna fina design på deras hemsida och i en pop-up store i Mood gallerian i Stockholm.

SUPERFRONT-933x1024

handle_loop

superfront_for_ikea_gallery_0259_1_1

Bilder: Superfront


2 svar till “”Ingvar Kamprad klädd i Prada.””

 1. inredningsvis.se skriver:

  Haha klockrent och snygg outfit:) Tack för fina ord på min blogg och om du vill ha resetips kan du kolla in min nya post.

  Ha en underbar helg med hopp om vårsol

  LOVE Maria

 2. Mick Born skriver:

  Hej Fanny! Grymt kul att höra att gillar Superfront!

  Vi vill bara låta dig och dina läsare veta att vi finns på Stockholm Mood på obestämd tid, så man kan kika på våra möbler ett tag till. Vill man veta vart vi flyttar vårt showroom sedan kan man alltid prenumerera på vårt nyhetsbrev som man skriver upp sig för på vår site superfront.com.

  Vi finns även på FB som Superfront och på Instagram under namnet: superfrontdotcom

  Hej så länge!/Mick @ Superfront

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *