Trettiosjukvm

Lovely saturday.

april 27, 2013

Okategoriserat

Jag har lämnat stan för ett par dagar vid havet. Det slipas på båtar, målas med blå färg på en snabb lådbil och andas frisk luft. Blev väckt av min systerson tidigare än vad jag brukar gå upp på helgen så trots att klockan inte ens är lunch har mycket hunnits med! Har precis hälsat på borta på bondgården och var med på ett hörn i en del av en slakt. Passade även på att hälsa på hästarna och alla lammen och insåg att jag trivs verkligen med att ha den här närheten till djur, det är det inte alla som har lika självklart.

Lika mycket som jag älskar pulsen i stan så uppskattar och njuter jag av lugnet på landet och vid havet. Jag hoppas ni har en lika fin lördag! Nu ska dricka kaffe och sparka boll i solen…

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Lovely saturday.”

 1. hemtrender skriver:

  Låter som en fin lördag!
  Tack för din kommentar, hade en fin födelsedag:) och du vet väl att du också kan anmäla ditt intresse att bo på Bloggers Inn i sthlm? kontakta Scandic för mer info:)

  Ha det fint,
  Jenny

 2. trettiosjukvm skriver:

  Tack då ska jag absolut kolla upp det! :) Härligt o höra att du hade en bra födelsedag! Hoppas du har en fin helg och tack för kommentaren! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *