Trettiosjukvm

Lovely table.

april 24, 2013

Inredning

Att Hanna Wessman tagit över inredningen i Äntligen Hemma istället för Lulu Carter har väl inte undgått någon. Jag tycker hon gör ett superjobb och att det var ett välbehövligt och efterlängtat lyft för Äntligen Hemma. Jag tycker om hennes inredning och jag har sedan länge klickat in mig på Hannas Room för fina bilder.I gårdagens program blev jag såld på soffbordet, med marmorskiva. Gick in och letade rätt på var det kom ifrån, och inköpsställe var Posh Living. Attans att det var så dyrt! Jag hade behövt ett nytt soffbord här hemma och det här var perfekt.

Bild: Posh Living


5 svar till “Lovely table.”

  1. Hel the Hell skriver:

    Sjukt snyggt bord, Fan! :)

  2. Emz skriver:

    Snyggt Faan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *