Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Morning glory.

april 4, 2013

Okategoriserat

Det blev en snabb men god frukost i sängen imorse.

Ostronskål Mateus // Glas Lagerhaus // Sugrör Lagerhaus

Bild: trettiosjukvm


5 svar till “Morning glory.”

  1. Lina C skriver:

    Vilket fancy sugrör du surplar ur!

  2. Erika Cao skriver:

    Älskar sugröret!! Har likadana fast rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *