Trettiosjukvm

Moules Frites på första parkett.

april 23, 2013

Okategoriserat

Jag längtar efter precis det här. Att få sitta på första parkett, precis vid havet, äta moules frites och dricka ett glas vitt. Som en fin avslutning på en varm sommardag. Jag kollade upp förut att det tar 12min att köra från jobbet till havet, och med lite jordgubbs- inhandling på vägen siktar jag på en halvtimma. Jag ska verkligen försöka utnyttja varje kväll då det är vackert väder till sommaren. Jag längtar ut till solvarma klippor nu. Men snart är vi där va?

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Moules Frites på första parkett.”

  1. lisasvilja skriver:

    Det låter ju helt underbart! Var i landet bor du, Göteborg?

    Tack för din söta kommentar hos mig!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *