Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nu är längtan stor.

april 2, 2013

Okategoriserat

Vi satt ett gäng i solen på en uteservering igår. Pratade om framtida resor till kritvita stränder och turkost vatten. Och om färgglada sneakers, ankelkorta jeans och tunna vårjackor. Värmen kom och gick igår, och jackorna åkte på och av, på och av. En typisk vår med andra ord, och nu längtar vi bara efter ännu mer värme.

Bild: Likette


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *