Trettiosjukvm

Nytt i butik.

april 24, 2013

Inredning

Det omtalade och minst sagt ombloggade vitrinskåpet Fabrikör från IKEA finns nu äntligen i butik. Hade jag haft plats så hade jag slagit till på det här vitrinskåpet på direkten, men jag kanske kan styra om lite hemma och helt enkelt se till så att det kan få sig en plats?! Så fint att fylla med sina favoriter och små stilleben. Ett par fina glasflaskor och olika små lådor och askar som man samlat på sig kanske hade gjort sig fint i skåpet? Eller i ett badrum med handdukar och smycken? Fint är det iallafall, och känns väldigt rätt i tiden!

fabrikor-vitrinskap__0177051_PE329681_S4

ikea_aprilnyhet_inspiration_4_0

Bild: IKEA Livet hemma


2 svar till “Nytt i butik.”

  1. Tack för länken och vilken härlig blogg du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *