Trettiosjukvm

Övre djupedalsgatan 11a.

april 19, 2013

Göteborg, Inredning

Här skulle man bo! Den här fina lägenheten säljs via Stadshem, och jag skulle inte tackat nej! Den är för dyr och för stor för mig, men titta kan man alltid göra!

Var den inte väldigt fin?

Bilder: Stadshem


4 svar till “Övre djupedalsgatan 11a.”

  1. Lina C skriver:

    Asså Fanny detta är så sjukt. Jag satt och kollade lägenheter innan, typ 30 min sedan, och kikade lite i Gbg också för skojs skull. Hittade lägenheten här som du la upp och tänkte att denna skulle Fancy Fanny gilla! Och visst gjorde du det! Jag med för den delen!!

  2. trettiosjukvm skriver:

    Haha, great minds think alike! ;) Jag gillar btw att du tittade lägenhet i Gbg ”bara för skoj skull”… Haha! Ja jag tyckte den var så fin, älskade fönstrena och golvet och pardörrarna! KRAM, saknar dig!

  3. ordingavisor skriver:

    Lite sjukt att de gått å köpt en prinsesstårta för att optimera stylingen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *