Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Paperbags.

april 27, 2013

Inredning

Landinskan  har en webshop där hon bland annat säljer dessa fina papp/tyg- påsar. Användningsområde för dessa finns ju ett flertal, men i de små så hade jag själv haft gröna växter i eller kanske förvarat mina värmeljus och låtit stå framme på min rostfria rullvagn i köket. Enkla, snygga och användbara!

Papperspåse svart

Papperspåse vit

Papperspåse vit

Bilder: White Style


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *