Trettiosjukvm

Payday Shopping!

april 26, 2013

Okategoriserat

Innan jag var på kundkvällen på Lagerhaus igår (där tyvärr goodie bagen var en besvikelse..) så sprang jag in på Artilleriet och drömde där ett tag. Klämde och kände och blev kär i en massa fina saker. Som alltid. Bland annat i en helt underbar marmorbricka och en cognacsfärgad stol. Det är farligt att vara där samma dag som löning, jag får nämligen alltid känslan att jag är värd att unna mig lite extra när jag precis fått lön. Och i kombination med att de packat upp en massa nytt samma dag kan det sluta i att man får leva resten av månaden med att äta nudlar. Jag ville ha allt! Men en liten påse fick följa med hem iallafall, dock varken en stol eller en bricka i marmor…

Bild: trettiosjukvm


3 svar till “Payday Shopping!”

  1. EMZ skriver:

    vad blev det? show :)

  2. EMZ skriver:

    spännande!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *