Trettiosjukvm

Plaza.

april 3, 2013

Inredning

Under påkhelgen fanns det mycket tid till att bara sitta uppkrupen i fåtöljen och bläddra i tidningar. Och ibland även ta ett glas vin till det. Av någon anledning hinner/gör jag inte det hemma, även fast jag älskar att göra det, så där samlas de bara i en hög. Men nu fanns det både tid och ro, så jag plöjde tidningar och lät inspireras av både mode och inredning. Bland annat bläddrade jag i det nyaste numret från Plaza Interiör. Jag gillar den inredningstidningen, i mängden av alla som finns så är denna bland favoriterna. Här ser ni vad jag fastnade för!

IMG_2718

Ett väldigt fint hem. Vackra golv, ljust, öppet och fin inredning. Gillar den svarta ljusstaken som står på soffbordet.

IMG_2721

Tolix- stolar har alltid varit en favorit. Jag gillade den här uteplatsen med stålmöbler.

IMG_2719

Har skrivit om det tidigare, men den blåmönstrade kudden från Artilleriet hade jag gärna sett i min soffa.

IMG_2723

Jag gillar mycket växter, det blir mer liv i ett hem. Och Eames- stolen hade jag ju gärna också haft hemma.

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Plaza.”

 1. Emz skriver:

  Bra inspiration :)
  Vart är mattan ifrån Fan?

 2. inredningsvis.se skriver:

  Ja visst är det mysigt att läsa inredningsmagasin helt själv..jag föredrar dock den gamla hederliga pappersvarianten framför webtidningar. Min favo är Living Etc de är mer färgglada än svenska svartvita varianter:)

  ha en kanonvecka

  LOVE M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *