Trettiosjukvm

Raspberry love.

april 3, 2013

Okategoriserat

Jag var och fyllde upp mitt kylskåp igår, det behövdes då det ekade tomt efter påskhelgen. Mitt sötsug har verkligen triggats igång av alla marsipanägg och annat gott och det vill tydligen inte stanna av bara för att påsken är över. Så för att försöka undvika godiset men stilla suget blev det färska blåbär och hallon som fick följa med hem istället. Så gott att jag inte ens kunde vänta med att äta tills jag kom hem.

IMG_2897

Bild: trettiosjukvm


4 svar till “Raspberry love.”

  1. Sofia skriver:

    Färska hallon kan vara bland det godaste som finns! :)
    Har en förpackning i kylskåpet jag också.

  2. Julia skriver:

    Färska bär är ju ett måste i kylen! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *