Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Saturday Spa.

april 6, 2013

Okategoriserat

Tillbringar denna lördag på Stenungsbaden för spa med några vänner. Myser runt i morgonrock och tofflor, äter frukt, sitter i solstolar på altanen, äter räkmacka till lunch och bubblar för fullt. Riktigt härlig avkoppling.

Hoppas ni har en lika bra lördag!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *