Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Tjejkväll.

april 11, 2013

Okategoriserat

Ska på tjejkväll på NK ikväll med min syster. Ska bli så mysigt att träffa henne och även kul att se vad en NK- tjejkväll innebär. Ser jag fram emot! Jag har inte varit på en på många år, men ikväll så!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Tjejkväll.”

  1. Emz skriver:

    Va den bra? Jag såg den sjukt långa kön!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *