Trettiosjukvm

Vad jag läser?

april 7, 2013

Inredning

Jag har redan tipsat er om sidor med fina bilder och om bloggar jag gillar lite extra. Men jag tänkte jag skulle försöka göra det lite mer återkommande, om det skulle uppskattas?! Jag tillbringar lite för mycket tid framför datorn, varje dag. Oundvikligt att göra det på jobbet… Men vilka sidor är det egentligen jag klickar in mig på när jag är ledig och har kommit hem och slängt mig i soffan?

För fin inredning och inspirerande bilder tagna med känsla går jag in på Tant Johanna. Dagligen. En tjej som nyligen flyttat från en fantastiskt fin lägenhet i Göteborg till att pröva sina vingar i Stockholm med sin blivande man. När deras lägenhet var till salu på Köpmansgatan här i Göteborg ville jag trolla så jag kunde göra denna lilla pärla till min. Så blev det tyvärr inte. Men hennes inredning och personliga stil inspirerar och hon har ett öga för det där lilla extra.

nordic-bliss-scandinavian-style-lonngrenwidell-tant-johanna-living

tant-johanna-9

IMG_0506Tant-Johanna-Styling

 

Bild 1 // 2 // 3//4


2 svar till “Vad jag läser?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *