Trettiosjukvm

Veckan som gått.

april 8, 2013

Okategoriserat

Det här inlägget borde jag ju ha skrivit igår egentligen, men nu blir det idag istället! Det funkar nog bra det med. Förra veckan var riktigt bra och det var fint väder med sol mest hela tiden. Ungefär såhär såg det ut.

IMG_2912

Jag bestämde att våren hade kommit på riktigt och målade naglarna med nya lacket från Essie- Lovie Dovie. Det kändes plötsligt givet att köpa bubbelgumsrosa lack.

IMG_2895

Och för att fortsätta köra på det rosa temat så har det här nya armbandet fått en plats kring handleden. En påskpresent från min fina syster och det kommer aldrig åka av.

IMG_2933

Jag hade längtat efter helgen trots kort vecka och firade den på bästa sätt, med farligt goda drinkar på Clarion Post Hotel med en vän som precis tagit flyttlasset till Stockholm men som redan var på besök.

IMG_2957

På lördagen åkte jag och några tjejer på spa på Stenungsbaden Yacht Club. Jag njöt av precis varenda sekund och insåg att jag nog aldrig tidigare varit på spa i Sverige, vilket jag måste ta igen med råge framöver.

IMG_2976

Vädret var så fint när vi var på spa att vi satt ute i sköna stolar endast i morgonrock och njöt av solen och havet. Ni förstår ju kanske nu? Hur bra jag hade det. (Ett finger kom visst i vägen när jag tog kortet, så kan det gå…)

IMG_2994

Blev så påverkad av det underbara vädret att jag ställde mig i en lång kö för att köpa hem lite glass. Italiensk choklad är en solklar favorit, ett tips!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *