Trettiosjukvm

1:a maj 2013.

maj 1, 2013

Okategoriserat

God morgon och glad 1:a maj! Jag tycker den här våren hittills är en besvikelse så jag hoppas på att maj levererar härligt väder och lite grönt på träden nu!

Jag minns att det var klockrent väder förra Valborg och att vi satt ute i solen och värmen, utan jacka, och drack rosé mest hela dagen. Igår satt jag ute med fina vänner och krigade trots att det var ganska kallt, åt gott och hade något stort att skåla för! Hur firade ni Valborg?

Bild: via min Pinterest


2 svar till “1:a maj 2013.”

  1. sachensucherin skriver:

    Glad 1a maj! Vi frysade ihjäl när vi tittade på Cortègen igår :) Men idag var det väldigt fint och vi njutade av solen på balkongen med massa skumpa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *