Trettiosjukvm

Att längta och hoppas!

maj 15, 2013

Okategoriserat

Åt lunch med en vän i Feskekörkan idag, och kan rekommendera deras fisksoppa! Så god! Vi pratade om sommaren och alltid när det sker så blir man så exalterad. Känslan man har när allt ligger framför en och man planerar och försöker forma den precis till det man vill. Resor, weekends, kvällar på klippor med vin i glasen och räkor på papp- tallrikarna i knät. Alla förväntningar är alltid på topp, och varje år tänker man att just denna sommar ska vi göra till den allra bästa. Just denna ska bli helt fantastisk!

Ja, och det blir den ju inte av sig själv. Så jag tänkte köra all- in på att göra den här sommaren till den bästa någonsin! Är ni med mig?

Nu har jag tagit en skön pw i solen så nu ska jag slänga ihop dagens middag! Drar mig verkligen för att gå till gymet nu har jag märkt, vill mycket hellre vara ute och andas frisk luft!

Sen spelar jag den här lite för ofta nu. Och just det, precis såhär vill jag se ut hela sommaren. Inklusive håret. Fast blond då. To be continued angående den biten.


4 svar till “Att längta och hoppas!”

  1. Josefine skriver:

    Precis min vision också :) Varifrån är klänningen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *