Trettiosjukvm

Details from home.

maj 2, 2013

Inredning

Jag kunde ju inte låta bli att få med mig något hem senast då jag hade varit inne på Artilleriet. Jag köpte äntligen trähanden från Hay som jag länge velat ha, och en svart ljusstake, även denna från Hay! Är väldigt nöjd med min köp och de står så fint på mina vita skåp nu tillsamamns med mina nya fynd som jag gjorde på anyhow samma dag som de stängde butiken. En mät/kemi- flaska och en brun glasflaska, båda för 60kr. Ett kap!

Blev de inte fina ihop?

IMG_3346

IMG_3343

bild 1

IMG_3435

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Details from home.”

 1. Mormorsglamour skriver:

  Har varit i Göteborg en hel del på senaste och tänkt att jag ska till Artelleriet, men det blir liksom aldrig av.
  Vad fin ljusstaken är, har själv en hay hand och gillar den massor, det är så kul när man kan ändra uttryck på den hela tiden.

  Förresten, trot eller ej men nu ligger din nya länk uppe på bloggen. Bättre sent än aldrig va :)
  Kram
  Helena

  • trettiosjukvm skriver:

   Åh du måste gå in dit nästa gång du har vägarna förbi Göteborg! :) Tack, jag gillar både ljusstaken och handen jättemkt! Och som du säger; det är kul att kunna ändra den ibland! :)

   Haha, men kanon, tack ska du ha! :) Ha det fint Helena! Kram Fanny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *