Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Details from home.

maj 16, 2013

Okategoriserat

Har du en murgröna hemma? Knipsa av en liten kvist och ställ den i vatten i en vas, glascylinder, glasflaska eller liknande. Lika enkelt som det är fint. En liten inredningsdetalj!

Min kvist står i en ny glasvas från IKEA som inte kostade många kronor, och gör sällskap med LA Bruket- tvålen på handfatet.

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *