Trettiosjukvm

En titt i Elle Interiör.

maj 10, 2013

Inredning

När jag bläddrade i senaste numret av ELLE Interiör så var det vissa saker jag fastnade vid lite extra. Som alltid. Jag har så länge jag kan minnas alltid vikt in små ”öron” på sidorna i tidningarna eller tagit fram pennan och ringat in och satt små stjärnor eller noteringar vid det jag tyckte om och tänkt titta närmare på. Dock så händer det sällan, att jag sen tar upp tidiningen och bläddrar igenom den igen och letar upp det som jag markerat.. men det gör inte så mycket.

Ungefär såhär såg det ut den här gången!

 

IMG_3631

IMG_3624

Trenden med nakna glödlampor, flertal på rad, sitter i fortfarande. Och jag gillar det!

IMG_3625

Dessa fönster! I en lägenhet! Men ja tack…!

IMG_3628

White on white… alltid tummen upp för det.

IMG_3629

De hade skrivit bland annat om den här omtalade boken, Vintageparty. Är sugen på att bläddra lite i den en dag, tror den kan vara väldigt fin!

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “En titt i Elle Interiör.”

  1. Elin skriver:

    Sv; Ja, visst är det snyggt! :)

  2. verkstaden skriver:

    Kul, jag river ut det jag gillar i olika tidningar och sparar i plastfickor. Då hittar jag tillbaka till favvoreportagen ganska fort, och kan rensa lite bland tidningshögarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *