Trettiosjukvm

Enjoy the little things in life.

maj 13, 2013

Okategoriserat

Jag älskar att kunna sova med fönstret lite öppet i köket nu, för att få in lite härlig luft och ibland höra sorl från de som passerar. Samma sak på jobbet, äntligen kan jag låta fönstret stå öppet utan att det blir för kallt, och eftersom jag sitter nära havet hör jag fiskmåsarnas skri som blandas med ljudet från spårvagnarnas rassel. En påminnelse om sommar och Göteborg. Allt i ett.

Jag tittar upp lite extra när jag går under ett körsbärsträd, tänker att jag måste passa på för innan jag hinner reagera så blommar de inte längre. Då är det rosa täcket borta.

Jag tycker plötsligt det känns mer okej att dricka rose spontant en tisdag, och det känns som om vi ler mot varandra mer nu. Som om vi lever ut och trivs.

Idag är ett undantag dock, regnet öser ner och det var helt fel att låta ballerina skorna få trampa asfalt just idag. Men imorgon kanske solen lyser igen?

Jag hoppas ni får en underbar vecka, regn eller inte!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *