Trettiosjukvm

Floramor & Krukatös.

maj 21, 2013

Göteborg, Inredning

Bor du i Göteborg eller har vägarna förbi så tycker jag du inte får missa ett stopp på Floramor & Krukatös. Gå in genom ett valv på Kaserntorget så har du den här lilla pärla som har vackra blommor, fina krukor och inredningsdetaljer. Oavsett om du ska handla blommor eller ej så är det en liten upplevelse i sig att ta en titt här och gå runt och njuta av allt fint.

När du är inne i butiken, missa inte att gå den lilla trappan upp och titta ut över det gigantiska garaget. Jag ställer mig frågan varje gång till varför inte någon gör något annat med den ytan… det är så rufft och rått och gammalt och fint med bla gamla skyltar som sitter kvar på väggarna, man borde utnyttja det tycker jag!

Missa inte detta mysiga ställe, jag var där en sväng igår och det är ett av mina favorit- blomsteraffärer i stan! Och blir ni sugna på kaffe ligger ju Da Matteo några steg därifrån.

IMG_3852

IMG_3845

IMG_3851

IMG_3846

IMG_3849

IMG_3847

IMG_3853

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Floramor & Krukatös.”

 1. mariaemb. skriver:

  Så härligt! Vill åka på en ny tur till Göteborg efter att ha sett och läst här! :)

  Tack för din fina kommentar inne hos mig! Jag svarade på din fråga där för det brukar vara fler som undrar ungefär samma sak. :)

  Ha en fin vecka!
  Kram

  • trettiosjukvm skriver:

   Det tycker jag definitivt du ska göra! :) Då måste du gå hit, det är så fint! kring hörnet ligger ju Artilleriet också och den butiken kan du inte missa!

   Ha en fin dag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *