Trettiosjukvm

God morgon.

maj 16, 2013

Okategoriserat

tumblr_mhbfyiGKMN1rsozsco1_500

Jag tänker att jag vill ha in lite mer Göteborg i bloggen. Försöka ta fler kort på mina guldkorn i stan, på ställen jag väljer att äta på, butiken där jag handlar mina blommor, caféet jag gärna tar en kaffe på… Men jag glömmer tyvärr att knäppa bilder när jag är uppe i det, men tanken hela tiden har ju varit att visa lite av mitt Göteborg. Det finns alltid plats för förbättring och utveckling!

Ha en fin dag nu!


2 svar till “God morgon.”

 1. Jessika skriver:

  Det tycker jag låter som en fin idé, att tolka sin stad på sitt sätt…
  Själv är jag lat på att släpa runt på systemkameran, den är ju lite omtymplig…
  Ha det bra, kram

  • trettiosjukvm skriver:

   Ja jag med, den får allt som oftast ligga hemma, fotar med telefonen ist! Inte lika bra såklart, men då blir det bilder iaf :) Ha en härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *