Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Just nu.

maj 27, 2013

Okategoriserat

Jag knaprar i mig godaste chokladkakorna från Systrarna på Skäret och häller i mig en kopp kaffe. Samtidigt som jag funderar på om jag ska ut på en promenad, trots att regnet hänger i luften…

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Just nu.”

  1. Isabelle skriver:

    Mums, kaffe och kakor är så himla gott! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *