Trettiosjukvm

Kristi himmelsfärd.

maj 9, 2013

Okategoriserat

Man måste ju bara älska röda dagar? Och halvdagar också för den delen. Gårdagen kändes som en lördag, då jag hade vänner i mitt kök och pratade om livet över en ostbricka. Då trivs man. Den här lediga dagen har inneburit att jag tagit en lång morgon i sängen och nu precis kommit hem från en jäkligt härlig pw med podcast i öronen. Innan jag nu  sticker iväg och handlar blommor med en vän så ville jag mest sticka in här och säga hej och önska er en riktigt go ledig dag!

Och även fråga er vad ni tycker om den där omtalade kudden Mini Dot som nu fått en plats i soffan. Passade inte den in helt perfekt här hemma? Är själv ganska nöjd.

IMG_3662

Bild: trettiosjukvm

 

 


4 svar till “Kristi himmelsfärd.”

 1. Sari skriver:

  Så fina kuddfodral!

 2. Jessika skriver:

  Det här med kuddar är ju så kul! Snyggt komponerat minsann!
  Lite avis är jag för jag drömmer om en vit soffa :)
  Ha en bra lördag.

  • trettiosjukvm skriver:

   Åh tack ska du, gillar verkligen min nya!:) och verkar inte kunna få nog av att köpa kuddar, haha! Hoppas du får din vita soffa snart! Hoppas du haft en fin dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *