Trettiosjukvm

Lovely weekend.

maj 12, 2013

Okategoriserat

Jag hoppas ni haft en lika underbar helg som jag! Ett glas rosé efter jobbet i fredags med en vän jag alltid har lika roligt med förvandlades till en helkväll/natt. Det var den roligaste kvällen på länge och jag hoppas hela sommaren fortsätter så! Det vankades 80tals fest för en av mina närmsta och hennes vänner igår, jag trivdes som aldrig förr i blå ögonskugga, extrem volym i håret och på ett dansgolv med Whitney, Bruce och gänget!

Förutom det har jag bland annat fyndat en gammal sax på bagageloppis i Slottskogen och när vi hade shoppat klart blev det godaste glassen på en parkbänk i solen. Stracciatella och hallonsorbet måste ju vara den bästa kombon.

Nu fortsätter vi så här. Livet har bara varit sitt allra bästa dessa dagar!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *