Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

När våren hittade till Magasinsgatan.

maj 31, 2013

Okategoriserat

Jag har ju helt glömt av att visa er hur det såg ut när jag var på Artilleriet senast! Det är några veckor sen nu, så de har säkert ännu mer nytt nu! Men det här tyckte jag extra mycket om när jag stack in huvudet där..

Bilder: trettiosjukvm


4 svar till “När våren hittade till Magasinsgatan.”

 1. Sofia skriver:

  Alltid så fina bilder från Artilleriet! Vill också dit! :)

  Visst blir man sådär löjligt lycklig när man lyckas fynda något på loppis. Jag kan dock bli tvärtom och lite kinkig de gånger jag inte hittar något också..för då är det minsann inte lika kul! Hehe..

  • trettiosjukvm skriver:

   Jaa du måste sticka dit någon dag, man vill aldrig gå därifrån när man väl klivit innanför dörrarna! :) Haha ja jag är likadan, kan bli riktigt sur just för att man hoppades så på att få fynda något riktigt fint! :) Hoppas du får en trevlig helg! Kram

 2. Helena skriver:

  Börjar bli rätt sugen på att bygga ihop lite lådor på detta sättet… Sjukt snyggt!

  • trettiosjukvm skriver:

   Ja visst är det snyggt! Och det är nog lätt att göra själv, med de färger och storlekar man vill ha! Snyggt o blanda olika strl tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *