Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nytt guldkorn i butik.

maj 9, 2013

Inredning

Ja jag är medveten om att det kanske inte ser super spännande ut… Men jag gillar den här nätkorgen i metall som nu finns på H&M Home.

Fin att ha i köket med citroner eller kanske olika lökar i, eller på golvet med ihop- rullade favoritmagasin i, som står framme så man kan bläddra och inspireras. Jag gillar den! Ibland är det fint med bara det allra enklaste.

hmprod

Bild: H&M


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *