Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Old scissor.

maj 30, 2013

Okategoriserat

Ännu ett loppisfynd! Gav en tia för den här gamla saxen när vi var på bagagelucke- loppisen i Slottskogen för någon helg sedan! Det var det enda som fick följa med, men jag blev nöjd!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Old scissor.”

  1. Åsa Klaesson skriver:

    Herre jisses vilken fin blogg du har Fanny! Så himla mysig och inspirerande. Fortsätt på samma bana, du är grym! Kram Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *