Trettiosjukvm

On my wishlist!

maj 15, 2013

Okategoriserat

Fotor0514223110

Har länge saknat att ha en filt här hemma, och drömmen är denna superfina och alldeles för dyra från Ceannis. Och på tal om dyrt, hade jag velat lägga lite för mycket pengar på en tändsticksask så hade det varit givet att köpa den här fina från Svenskt Tenn. När jag ändå är inne på Svenskt Tenn… hur fina är inte deras vaser och krukor? Jag gillar verkligen just den här krukan, riktigt härlig färg! Och jag vet att jag har alldeles för många jeans redan, så många att fästet i garderoben precis gick sönder så jag fick rensa lite och bära ner i källaren, men trots det så hade jag gärna låtit dessa få flytta in!  Fin blå jeansfärg, snygga slitningar och ett plus för det ankelkorta som jag älskar nu! Från Pierre Balmain, och kostar lite som en sista minuten- resa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *