Trettiosjukvm

On my wishlist. Shades of blue.

maj 1, 2013

Okategoriserat

Fotor0429220849

Tack Maj, du lyssnade på mig! Vilket väder du levererar, fortsätt så- jag älskar dig redan!

Just nu vill jag ha inredningsboken Northern Delights, som en ny ”coffee table book”, klä mig i den här fina tröjan från Filippa K som andas sommar, måla naglarna baby blue och dricka morgonkaffet i nya fina koppar. Jag vet inte om det beror på att sommaren står runt hörnet men jag är ganska sugen på blått i alla olika nyanser nu.. men allra mest på marinblått! Känns somrigt och snällare än allt det svarta jag annars brukar falla för! Ha en fantastisk första maj nu!


2 svar till “On my wishlist. Shades of blue.”

  1. sachensucherin skriver:

    Jag älskar Essie – bästa som finns och färgerna är så fina! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *