Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Roadtrip Skåne.

maj 26, 2013

Okategoriserat

Har lämnat Göteborg för en roadtrip till Skåne! Vi ska på loppis- jakt och har precis gått och drömt inne på fantastiska Magasin 36 i Höganäs. Vilka lokaler, en ren dröm!!

Håll tummarna för att jag fyndar loss på loppis nu, mitt sikte är inställt på marmorbricka/skiva, glasflaskor och glasbrukar och patinerade krukor!

Vi har kört förbi mängder med rapsfält längs vägen, det är ju helt underbart fint! Och vilka fina hus vi sett.. Vackra Skåne!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *