Trettiosjukvm

Shinjuku Bloom & Couture Carnival.

maj 6, 2013

Okategoriserat

Till min förvåning (hade helt glömt av det) så hade H&M´s nya satsning & other stories öppnat upp en butik i Berlin för ett par veckor sedan. Självklart tog vi en sväng i butiken när vi var där, som hade en fin ingång och som sträckte ut sig över två våningar. Intrycket jag fick är att de satsat mest på accessoarer, det fanns väskor, smycken och skor i oändlighet, och även ett stort utbud av smink och skönhetsprodukter. Kläderna känns mer COS än H&M, och jag gillar att de tagit in andra märken så som L:A Bruket, Nike m.m.

Vad jag fick med mig hem? Bland annat handkrämen ”Couture Carnival” och body lotion ”Shinjuku Bloom”. Dofterna är helt himmelska, och vad jag har läst, så är det Byredo´s Ben Gorham som står bakom dofterna i denna hudvårdsserie. Inte undra på att man ville gå loss och köpa med sig alla hem…

IMG_3623

IMG_3614

IMG_3616

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *