Trettiosjukvm

Vee Speers // Thirteen.

maj 22, 2013

Inredning

Hur kan jag ha missat detta tidigare? Jag har länge funderat på att köpa en poster från Vee Speers ”The birthday girl”. Men jag har haft svårt att bestämma mig för vilken, och samtidigt känt lite att jag sett mig mätt på dessa då jag tycker de dyker upp allt som oftast, och sen har jag inga väggar kvar… Oavsett så är de superfina, och jag skulle gärna ha en hemma ändå (helst ballerinatjejen , flickan med kråkan eller flickan med svarta fjädrar), när jag väl skulle kunna bestämma mig för vilken!

Men, nu är jag glad att jag väntat. Vee Speers har ju tydligen släppt tretton nya posters/porträtt, ”Thirteen.” Det är bilder på hennes dotter som var just 13år, och visar utvecklingen från barn till ung kvinna. Att ha ytterligare tretton val fungerar inte toppen för någon med beslutsångest. Men jag gillar verkligen #1,  flickan med ”vingarna”.

Vilken är er favorit? Här kan ni se alla.

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 08.32.39.png

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 08.32.59.png

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 08.32.45.png


5 svar till “Vee Speers // Thirteen.”

 1. rustik charm skriver:

  Superfina.-) Enligt fotografiska som har hennes tidigare verk så ska inte dessa komma in….Supertrist för jag hade tänkt köpa jag med.
  Kram Kristina

 2. Josefine skriver:

  Hej! Vet du vart dessa finns att beställa? Ha en bra dag!

 3. Jugo skriver:

  Har flickan med kråkan med signatur i barnrummet ;) mkt fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *