Trettiosjukvm

Washi tejp.

maj 20, 2013

Inredning

Jag har fått frågan vart man kan få tag på washi tejp. Den här tejpen slog ju ner som en bomb och dök upp i inredningstidningar, bloggar, styling i lägenheter på mäklarsidor… you name it! Det är ett kul och enkelt sätt att sätta upp fina bilder och annat på väggarna, och de finns i mängder med olika mönster, färger och varianter! Vill man ha inspiration på vad man mer kan göra med den här japanska tejpen är det bara att googla järnet då det knappt finns några gränser på vad man kan hitta på. Kanske göra din mobilladdare lite finare med prickig tejp…?

För inköpsställen; kolla in Mokkasin, Leila´s Generalstore, Darling Things.

10397388-origpic-feb523.jpg_0_0_100_100_400_599_75

washitape01

Washi tape, Style Files_thumb[1]

Bild: 1 // 2 // 3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *