Trettiosjukvm

Celebrate good times!

juni 25, 2013

Okategoriserat

Ett år äldre idag. Man brukar ju säga att man blir visare med åren, klyshigt nog stämmer det faktiskt. Jag har detta året lärt mig ännu mer vad som är värt att lägga energi på och när det faktiskt kan kvitta. Jag har utmanat mig själv till att göra saker jag annars kanske backat för, vilket varit både läskigt och roligt, men framförallt gjort mig lite tryggare i mig själv och glad för att jag vågat. Svammel för er nu kanske… men jag kan tycka vi är för hårda mot oss själva ibland. Jag tycker man får klappa sig själv på axeln, sträcka på sig och bara vara jäkligt stolt över sig själv. Och idag gör jag det lite extra.

Och sen det här med alla fina ord man får idag… jag skulle vilja fylla år varje dag! Får en tår i ögat och världens största leende. Det känns som att livet är lite i sitt esse just nu, och det tänker jag ta till vara på.

27år nu, tiden går fort när man har roligt! Och roligare ska det bli!!

bccd4050897c873f2cf18557bae0fb23

Bild: Pinterest


2 svar till “Celebrate good times!”

  1. Nämen ser man på, vi fyller år på samma dag! Grattis i efterskott Fanny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *