Trettiosjukvm

Details from home.

juni 18, 2013

Okategoriserat

I söndags var det dags för storstädning. Så fort sommaren och värmen kommer blir det per automatik att jag inte ger min lägenhet lika mycket ompyssling, ska erkänna att saker som städning och fylla kylen hamnar snäppet längre ner på prioritets- listan. Men så får det väl vara ibland, känner jag.

Men när jag röjde rejält hemma i söndags och gjorde fint så flyttade jag om lite av mina inrednings- favoriter. Det är ett litet tips faktiskt, man behöver inte handla nytt för att få en förändring, byt plats bara! Flytta runt lite, gör nya fina små stilleben, plantera om växten i en roligare kruka och ställ på ett nytt ställe. Det känns genast nytt och roligare trots att man inte gått loss och bränt hål i plånboken.

Något nytt jag gjorde i söndags var att sätta ihop lite nytt på mitt vita skåp, vilket jag gör för jämnan! Just nu ser det ut såhär! Favorit ljuslykta i koppar från Tom Dixon, finaste ljushållaren från Hay och en tändsticksask som är köpt på Lagerhaus.

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *