Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Dim sum mix.

juni 5, 2013

Okategoriserat

Avrundade gårdagen såhär. På Hello Monkeys uteservering på Magasinsgatan med vänner, dim sum mix och kall rosé.

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Dim sum mix.”

  1. Akki skriver:

    Åh gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *